Hjerteligt velkommen hos dyrlægegården i Hundested.

Personalet


Personalet

Lene Schrøder
Lene Schrøder

Dyrlæge

Lene Schrøder er indehaver af Dyrlægegården og har været dyrlæge siden 1992. Lene er på Dyrlægegården mandag til onsdag. De andre dage fokuserer hun på sin tilværelse som gedeostproducent på Bornholm.

Katryn Sidenius
Katryn Sidenius

Dyrlæge

Katryn Sidenius har været dyrlæge siden 1992. Efter mere end 10 år som dyrlæge i England, vendte Katryn hjem til Danmark. Hun blev ansat på Dyrlægegården i 2002, og har været hos os siden, kun afbrudt af en barselsorlov.

Anne Aagaard Nielsen
Anne Aagaard Nielsen

Dyrlæge

Anne Aagaard Nielsen Mange af vores faste kunder kender i forvejen Anne, da hun har været studentermedhjælper hos os før. Vi er meget glade for, at hun har lyst til at fortsætte. Anne er af træffe tirsdag, torsdag og fredag.

Rina Baltzer
Rina Baltzer

Veterinærsygeplejerske

Rina Baltzer blev ansat på Dyrlægegården i november 2014. Hun blev færdiguddannet i 2003 fra Skovlunde Dyreklinik og har i 11 år været ansat hos Dyrlægen i Fredensborg. Rina er vores katteekspert og har 2 skønne Maine Coon katte derhjemme.

Karuna Nordahl Hefda
Karuna Nordahl Hefda

Veterinærsygeplejerske

Karuna Nordahl Hefda har været hos os siden hun blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Frederiksværk Dyrehospital i 2013. Efter et lille smut til Holmegaard Dyreklinik på Sydsjælland, kom Karuna tilbage i en fast stilling til sin gamle arbejdsplads.

Maja Segato Schouboe
Maja Segato Schouboe

Veterinærsygeplejerske

Maja Segato Schouboe blev færdiguddannet autoriseret veterinærsygeplejerske på Ballerup Dyreklinik i januar 2016. Derefter har hun været ansat på Roskilde internat i 1,5 år med ansvar for pasning af syge katte. Maja er pt på barsel, men vender tilbage i 2019.

Simone Stephanie Ebo Rømer
Simone Stephanie Ebo Rømer

Dyrlægestuderende

Simone Stephanie Ebo Rømer er dyrlægestuderende og er ansat som barselsvikar for Maja. Simone har to sorte katte som hun til dagligt, udover at fritidslæse, bruger en del tid sammen med.

Lene Dahl Mortensen
Lene Dahl Mortensen

Administration

Lene Dahl Mortensen er medejer af Dyrlægegården og bruger sin tid på at passe sine geder og lave gedeost på Bornholm. Hun varetager administrative opgaver fra Bornholm.

;