Hjerteligt velkommen hos Dyrlægegården Hundested.

Dyrlægegården Hundested


Personalet

Lene Schrøder
Lene Schrøder

Dyrlæge

Lene Schrøder er indehaver af Dyrlægegården og har været dyrlæge siden 1992. Lene er på Dyrlægegården mandag til onsdag. Lene bor privat på Bornholm og har et gedemejeri. Foruden alle de mange geder rummer besætningen også høns, ænder, påfugle, 2 havanesere og 11 katte.

Katryn Sidenius
Katryn Sidenius

Dyrlæge

Katryn Sidenius har været dyrlæge siden 1992. Efter mere end 10 år som dyrlæge i England, vendte Katryn hjem til Danmark. Katryn har været på Dyrlægegården siden 2002. Katryn har Flatcoatet Retrieveren, Tess og marsvinene, Bella og Niffler.

Amalie Hofmeyer Andersen
Amalie Hofmeyer Andersen

Dyrlæge

Amalie blev uddannet dyrlæge i foråret 2019. Hun har været ansat her under hele sin studietid, så mange af jer kender i forvejen Amalie. I dag er Amalie en fast del af dyrlægeteamet på Dyrlægegården.

Anne Aagaard Nielsen
Anne Aagaard Nielsen

Dyrlæge

Anne blev uddannet dyrlæge i 2017 og har været hos os siden da. Anne er vores "hudspecialist" og har efteruddannet sig indenfor hudsygdomme. Anne har Golden retrieveren, Pixel og Ragdoll katten Preben. Anne arbejder ikke længere fast i klinikken, men vikariere i ferieperioder.

Rina Baltzer
Rina Baltzer

Veterinærsygeplejerske

Rina Baltzer blev ansat på Dyrlægegården i november 2014. Hun blev færdiguddannet i 2003 fra Skovlunde Dyreklinik og har i 11 år været ansat hos Dyrlægen i Fredensborg. Rina er vores katteekspert og har 2 skønne Maine Coon katte derhjemme.

Karuna Nordahl Hefda
Karuna Nordahl Hefda

Veterinærsygeplejerske

Karuna Nordahl Hefda har været hos os siden hun blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Frederiksværk Dyrehospital i 2013. Efter et lille smut til Holmegaard Dyreklinik på Sydsjælland, kom Karuna tilbage i en fast stilling til sin gamle arbejdsplads. Karuna har Golden Retrieveren, Luna og den norske skovkat, Zimba.

Jannie Viking
Jannie Viking

Veterinærsygeplejerske

Jannie Viking er uddannet veterinærsygeplejerske i 2016 på Nordkystens Dyrehospital. Derefter har Jannie været på Landbohøjskolen og Lyngby Dyrehospital inden hun startede hos os. Derhjemme har Jannie Gravhunden, Lovis og sine 2 katte Obelix og Duchess.

Mette Marie Jensen
Mette Marie Jensen

Vikar

Mette er en af vores dyrlægestuderende og hjælper os sammen med vores andre dyrlægestuderende i ferieperioder.

Lene Dahl Mortensen
Lene Dahl Mortensen

Administration

Lene Dahl Mortensen er vores bogholder, men er ikke fysisk på klinikken, da hun bor på Bornholm. Udover det administrative arbejde bruger Lene meget tid på at passe sine geder og lave gedeost.

;