Personalet

Hjerteligt velkommen

hos dyrlægegården i Hundested.

Gruppebillede

Dyrlæger

Lene Schrøder  er indehaver af Dyrlægegården og har været dyrlæge siden 1992. Lene er på Dyrlægegården mandag til onsdag.  De andre dage fokuserer hun på sin  tilværelse som gedeostproducent på Bornholm.

Katryn Sidenius har været dyrlæge siden 1992. Efter mere end 10 år som dyrlæge i England, vendte Katryn hjem til Danmark. Hun blev ansat på Dyrlægegården i 2002, og har været hos os siden, kun afbrudt af en barselsorlov. Katryn træffes som regel mandag, torsdag og fredag.

Anne Aagaard Nielsen Mange af vores faste kunder kender i forvejen Anne, da hun har været studentermedhjælper hos os før. Vi er meget glade for, at hun har lyst til at fortsætte. Anne er af træffe tirsdag, torsdag og fredag.

Anne Aagaard Nielsen

Sygeplejersker

Rina Baltzer blev ansat på Dyrlægegården i november 2014. Hun blev færdiguddannet i 2003 fra Skovlunde Dyreklinik og har i 11 år været ansat hos Dyrlægen i Fredensborg. Rina er vores katteekspert og har 2 skønne Maine Coon katte derhjemme.

Rina

Karuna Nordahl Hefda har været hos os siden hun blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Frederiksværk Dyrehospital i 2013. Efter et lille smut til Holmegaard Dyreklinik på Sydsjælland, kom Karuna tilbage i en fast stilling til sin gamle arbejdsplads. Karuna bruger det meste af fritiden på hendes 3 glade Golden Retrievere.

Maja Segato Schouboe blev færdiguddannet autoriseret  veterinærsygeplejerske på Ballerup Dyreklinik i januar 2016. Derefter har hun været ansat på Roskilde internat i 1,5år med ansvar for pasning af syge katte. Fritiden går med hendes lille søn samt hendes kanin og border collie, som bruges til hyggetræning og nosework. Vi er meget glade, at Maja har lyst til at være en del af vores hyggelige team.
Maja er pt på barsel, men vender tilbage i 2019.

Maja

Simone Stephanie Ebo Rømer er dyrlægestuderende og er ansat som barselsvikar for Maja. Simone har to sorte katte som hun til dagligt, udover at fritidslæse, bruger en del tid sammen med.Administrativt personale

Lene Dahl Mortensen er medejer af Dyrlægegården og bruger sin tid på at passe sine geder og lave gedeost på Bornholm. Hun varetager administrative opgaver fra Bornholm.