Personalet

Hjerteligt velkommen

hos dyrlægegården i Hundested.

Gruppebillede

Dyrlæger

Christine Fossing er den daglige leder af Dyrlægegården. Christine er dyrlæge fra 1993 og har arbejdet flere år i England. Christine har stor interesse i den holistiske tilgang til patienten og har arbejdet en del med behandlingsformer som akupunktur, som hun udfører her på klinikken. Christine er her alle dage på nær torsdag.

p4

Katryn Sidenius har været dyrlæge siden 1992. Efter mere end 10 år som dyrlæge i England, vendte Katryn hjem til Danmark. Hun blev ansat på Dyrlægegården i 2002, og har været hos os siden, kun afbrudt af en barselsorlov. Katryn træffes som regel mandag, torsdag og fredag.

p7

Anne Aagaard Nielsen Mange af vores faste kunder kender i forvejen Anne, da hun har været studentermedhjælper hos os de sidste 4 år. Vi er meget glade for, at hun har lyst til at fortsætte. Anne er af træffe tirsdag, onsdag og torsdag.

Anne Aagaard Nielsen

Sygeplejersker

Rina Baltzer blev ansat på Dyrlægegården i november 2014. Hun blev færdiguddannet i 2003 fra Skovlunde Dyreklinik og har i 11 år været ansat hos Dyrlægen i Fredensborg. Rina er vores katteekspert og har 2 skønne Maine Coon katte derhjemme.

Rina

Karuna Nordahl Hefda har været hos os siden hun blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Frederiksværk Dyrehospital i 2013. Efter et lille smut til Holmegaard Dyreklinik på Sydsjælland, kom Karuna tilbage i en fast stilling til sin gamle arbejdsplads. Karuna bruger det meste af fritiden på hendes 3 glade Golden Retrievere.

p1

 Maja Segato Schouboe blev færdiguddannet autoriseret  veterinærsygeplejerske på Ballerup Dyreklinik i januar 2016. Derefter har hun været ansat på Roskilde internat i 1,5år med ansvar for pasning af syge katte. Fritiden går med hendes lille søn på knapt 1 år samt hendes kanin og border collie, som bruges til hyggetræning og nosework. Vi er meget glade, at Maja har lyst til at være en del af vores hyggelige team.

Maja


Administrativt personale

Lene Schrøder  er indehaver af Dyrlægegården og har været dyrlæge siden 1992. I februar 2017 valgte Lene at stoppe som praktiserende dyrlæge for at fokusere på sin  tilværelse som gedeostproducent på Bornholm. Hun varetager administrative opgaver.

p8

Lene Dahl Mortensen er medejer af Dyrlægegården og bruger sin tid på at passe sine geder og lave gedeost på Bornholm. Hun varetager administrative opgaver fra Bornholm.

p3